Mitä tulee kotisi maton valintaan, musta matto saattaa olla vaaleansävyisiä mattoja parempi vaihtoehto. Erityisesti lapsiperheiden talouksissa sotkut ovat taattuja ja matolle päätyy helposti jos jonkinmoista likaa. Lukuisten putsausyritysten jälkeen huomaat mattosi lopulta menneen pilalle. Itse asiassa matto vahingoittui jo ensimmäisen tahran kohdalla, sillä sen väri tai teema pääsi vahingoittumaan. Lapsien kanssa nyrkkisääntö kuuluukin seuraavanlaisesti – mitä tummempi matto sen parempi. Ja mikä parasta, musta matto tai muut tummemmat mattovaihtoehdot löytyvät helposti verkosta!

Erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihmisille

Vaikka tummempi matto voi tuntua paremmalta vaihtoehdolta, trendit ja lapset eivät ole osa kaikkien arkea. Osa ihmisistä ei joudu huolehtimaan lapsien sotkuista, läikyistä tai muista elämän jäljistä. Voikin olla, ettei musta matto ole sinulle oikea ratkaisu. Joskus tummemman maton tausta tai väriteema voi pahentaa sisustusta eikä trendejä tarvitse noudattaa omien mieltymysten kustannuksella. Tässä tapauksessa saatat haluta valita juuri sellaisen maton, kuin sinusta parhaimmalta tuntuu. Erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihmisille!

Vain sinä voit päättää, mikä on parasta sisustuksellesi

Maton värivalinnassa on enemmän tai vähemmän kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä.

  • Paljon käytetyille alueille
  • Vähän käytetyille alueille
  • Yksinkertaisesti sisustusta varten

Pohdi ensin haluatko kotiisi vaaleasävyisen maton vai olisiko musta matto kenties parempi vaihtoehto. Valinta on viime kädessä sinun – syytä hämmennykselle ei ole. Pidä nämä asiat mielessäsi valitessasi maton väriä:

  • Harkitse maton hintaa tai haluamaasi mattovaihtoehtoa
  • Harkitse maton kokoa – pieni vai suuri?
  • Harkitse valitsemaasi värimaailmaa
  • Pidä nämä asiat mielessä ja maton värivalinta helpottuu huomattavasti.
Similar Posts